Gamakatsu LS-1050N V Head

Gamakatsu LS-1050N V Head
Gamakatsu LS-1050N V Head
Brend: Gamakatsu
Šifra proizvoda: 1220-1224
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 279,00RSD

Raspoložive opcije


* Veličina udice:

Kol:  
   - ILI -   

Gamakatsu LS-1050 je posebno dizajnirana za ribolov gde je bela riba glavna lovina. Ova niklovana udica poseduje dugi vrat i manji luk. LS1050N je savršen model za ribolov na pinkije, crve,kastere i gliste jer je dovoljno tanka da fine mamce minimalno oštećuje. Uprkos svojoj finoći i dizajnu od tanke žice,ovo je dovoljno jaka udica za pecanje deverike,babuške,bodorke i krupatice.  SPRO tim koristi ovu udicu, posebno u malim veličinama (18 do 24), za pecanje sitnije ribe blizu obale. Mali luk čini ovu udicu idealnom za pecanje na male mamac ili da se udica sakrije u jednom mamcu poput kastera. Zahvaljujući dugom vratu skidanje ribe sa udice je veoma lako i brzo.

V-Head udice iz Gamakatsu imaju 2 inovativne karakteristike koje obezbeđuju sigurnije vezanje udice(Line-Lock Sistem) i veću jačinu.
V-Head je inovativni dizajn glave udice koje će najlon održati u centru i obezbediti bolje ubadanje ribe. Još jedna prednost je ta da najlon neće skliznuti skroz do glave što će sprečiti da se najlon iseče na ravnu glavu udice.
Line-Lock System Specijalni nabori na zadnjoj strani vrata udice koji su tu da najlon čvršće prione uz vrat što pruža veću snagu na čvoru.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019