Garbolino Competition GBC36-60 Seatbox

Garbolino Competition GBC36-60 Seatbox
Garbolino Competition GBC36-60 Seatbox Garbolino Competition GBC36-60 Seatbox Garbolino Competition GBC36-60 Seatbox Garbolino Competition GBC36-60 Seatbox Garbolino Competition GBC36-60 Seatbox Garbolino Competition GBC36-60 Seatbox
Brend: Garbolino
Šifra proizvoda: 26xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 119.000,00RSD 64.290,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Garbolino Competition GBC36-60 Seatbox Osnova naše Competition stolice je jak aluminijumski ram.Platforma za noge ili popularno zvana pedalina ja postavljena na slajd sistem tako da se montira u sekundi. Težina je rasporedjena na 6 teleskopskih nogica prečnika 36mm što daje ultimativnu stabilnost i dosta prostora gde se može postaviti mnoštvo dodataka koji će učiniti Vaš ribolov dosta bržim i lakšim pošto je sve na dohvat ruke. GBC36 je neverovatno stabilna i što je još bitnije sigurna stolica. Zahvaljujući originalnom Pinlock sistemu teleskopske nogare se fiksiraju u željenoj poziciji uz pomoć pina tako da ne postoji opcija da nogica prokliza tj da se uvuče pod pritiskom. Na sredini footplate-a postoji mini arm za kačenje čuvarke što eliminiše potrebu za dodatnim držačem čuvarke,a što je još bitnije pozicionira čuvarku na sredini footplate što je u suštini najbolji položaj za čuvarku.

Odličan,ali ne napadan dizajn će učiniti da budete primećeni na obali. Ultimativna takmičarska stolica koja dolazi sa modulima kao na slici. Opciono je moguće dokupiti još modula npr. za motalice ,bočna fioka itd.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019