Garbolino Pro G Match 2

Garbolino Pro G Match 2
Brend: Garbolino
Šifra proizvoda: 38xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 152.000,00RSD 103.890,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Garbolino Pro G Match 2 Unapredjena verzija štapa EM5 koji je takodje koncipiran kao  „allaround“ štek ali u višoj klasi. Top setovi na četiri dela dugi su 5,7m i predvidjeni su da nose pune gume do 1,4mm prečnika, ali  skraćivanjem vrha za 20-ak cm bez ikakvih problema se mogu koristiti šuplje gume do 2,3mm prečnika.

Štek je odlično izbalansiran i nikada mu ne biste dali 1120g koliko je realno težak na 13m. Na 11,5m je težak 800 grama i gotovo da se ne oseća u ruci. Garbolino kao proizvodjač štek štapova već dugi niz godina posebnu pažnju posvećuje balansu štapu ,a ne samoj težini jer bi u tom slučaju štap izgubio na svojoj snazi ,pouzdanosti i dugotrajnosti što je generalna odlika Garbolino štekova.

Euro Match 3 je napravljen od kombinacije HM i HMS karbona. Svi spojevi su ojačani što je vrlo bitna stavka jer je svaki štek najslabiji upravo na tim spojevima. Svaka sekcija ovog štapa je prilično tvrda i ne diše pod rukom, a debljina zida obećava i uliva poverenje. Štap odlično klizi kroz ruke zahvaljujući „Slide & Slip“ premazu što zaista puno pomaže u samom ribolovu: izguravanje kupice je lakše, petljanje kod izguravanja sistema je svedeno na minimum, a suvišni pokreti vrha šteka za vreme drila su takođe puno ređi.

Top setovi su dugački 5,7m, a nakon kraćenja vrha 5.5m. Vrh i drugi deo su u komadu što je takođe veliki plus jer daje bolji odaziv na ugriz, ali i izdržljiviji top set.

PACK: Pro G Match 2  13m , 2 x top 4 set (5,7m) , cup 2 kit (2,6m), mini prolunga, tube i futrola  --- Cena: 103 890rsd

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019