Garbolino Euro Match EM5

Garbolino Euro Match EM5
Brend: Garbolino
Šifra proizvoda: 38xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 114.790,00RSD 82.890,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Garbolino Euro Match EM5 štek je koncipiran kao jedan „Allaround“ model s kojom se možete upustiti u borbu s prilično velikim ribama dok se ribolov sitne bele ribe naprosto podrazumeva. Top setovi na četiri dela dugi su 5,8m i predvidjeni su da nose pune gume do 1,4mm prečnika, ali  skraćivanjem vrha za 20-ak cm bez ikakvih problema se mogu koristiti šuplje gume do 2,3mm prečnika.

Štek je odlično izbalansiran i nikada mu ne biste dali 1180g koliko je realno težak na 13m. Na 11,5m je težak 860 grama i gotovo da se ne oseća u ruci. Garbolino kao proizvodjač štek štapova već dugi niz godina posebnu pažnju posvećuje balansu štapu ,a ne samoj težini jer bi u tom slučaju štap izgubio na svojoj snazi ,pouzdanosti i dugotrajnosti što je generalna odlika Garbolino štekova.

Euro Match 5 je napravljen od HM karbona,ali to nije karbon najvišeg modula što mu daje izdržljivost kao i toleranciju na neke greške u rukovanju. Svi spojevi su ojačani što je vrlo bitna stavka jer je svaki štek najslabiji upravo na tim spojevima. Svaka sekcija ovog štapa je prilično tvrda i ne diše pod rukom, a debljina zida obećava i uliva poverenje. Štap odlično klizi kroz ruke zahvaljujući „Slide & Slip“ premazu što zaista puno pomaže u samom ribolovu: izguravanje kupice je lakše, petljanje kod izguravanja sistema je svedeno na minimum, a suvišni pokreti vrha šteka za vreme drila su takođe puno ređi.

Top setovi su dugački 5,8m, a nakon kraćenja vrha 5.5m. Vrh i drugi deo su u komadu što je takođe veliki plus jer daje bolji odaziv na ugriz, ali i izdržljiviji top set.

PACK 1: EM5 13m , 3 x top 3 set (4,2m) , cup 2 kit (3m), mini prolunga, tube i futrola  --- Cena: 82 890rsd

PACK 2: EM5 13m , 3 x top 4 set (5,7m) , cup 3 kit (4,5m), mini prolunga, tube i futrola  --- Cena: 86 390rsd

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019