Preston Centris NT mašinice

Preston Centris NT mašinice
Preston Centris NT mašinice Preston Centris NT mašinice Preston Centris NT mašinice Preston Centris NT mašinice Preston Centris NT mašinice Preston Centris NT mašinice Preston Centris NT mašinice Preston Centris NT mašinice Preston Centris NT mašinice
Brend: Preston Innovations
Šifra proizvoda: 43xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 23.190,00RSD 20.890,00RSD

Raspoložive opcije


* Model mašinice::

Kol:  
   - ILI -   

Preston Centris NT mašinice U razvoj Centris NT mašinica je utrošeno preko 2 godine i to kako bi se dobila ultimativna mašinica za moderni takmičarski ribolov. Korišćeni su najkvalitetniji materijali da bi se postigla trajnost i pouzdanost.Tako imamo Titanium Carbon rotor, titanijumsa osovina i aluminijumsko kućište.

Dizajnirane na kompaktnom kućištu sa super jakim Powerdrive pogonskim mehanizmom, super sporim oscilacilovanjem i Worm Shaft sistemom slaganja što ukupno daje izuzetnu snagu namotavanja i perfektno složen najlon. Prenosni odnos je postavljen na 5.0:1 da još jednom poveća snagu namotavanja, čineći Centris NT mašinice pogodnim za sve vrste ribolova sve do težih stilove feeder ribolova.

Još jedna od karakteristika koje se izdvajaju je NiTi preklopnik, ovaj izuzetno jak materijal se može saviti, ali će se vratiti u prvobitni oblik što će reći da nema više iskrivljenih preklopnika što se zna dogoditi ukoliko se u futroli nosi više montiranih štapova. Mikro podesiva prednja kočnica je neverovatno glatka zahvaljujući multi podloškama,a tu je i dugme za brzu promenu špulne.

Dva line klipa dolaze na svakoj špulni kao standard i čine ribolov u dve zone mnogo lakšim. Svaka mašinica se isporučuje sa rezervnom aluminijumskom špulnom, duplom i jednostrukom ručicom kako bi se povećala univerzalnost ovih fantastičnih mašinica.

Model Težina Prenosni odnos Ležajevi Namotavanje najlona m Kapacitet m/mm
420 324gr 5,0:1 6+1 0,85 150/0,26
520 336gr 5,0:1 6+1 0,89 150/0,28

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019