Preston Pinpoint Catapults

Preston Pinpoint Catapults
Preston Pinpoint Catapults Preston Pinpoint Catapults Preston Pinpoint Catapults
Brend: Preston Innovations
Šifra proizvoda: 1508
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 1.179,00RSD 1.059,00RSD

Raspoložive opcije


* Dostupne veličine::

Kol:  
   - ILI -   

Preston Pinpoint Catapults Praćke dizajnirane za ribolovce koji zahtevaju vrhunsku preciznost i idealne su za sve razdaljine. Posebna mekana korpica obezbeđuje precizno grupisanje mamaca,dok otežana ručka znači da možete postaviti praćku na tacnu sa korpicom koja visi za lakše punjenje jednom rukom.Sistem za brzu promenu guma čini zamenu istih i korpice veoma lakim. Dolaze sa rezervnim gumama.

Small Mesh - Light

Mala mrežasta korpica i tanje gume čine ovu praćku perfektnim izborom za štek ribolov. Meka korpica obezbeđuje precizno grupisanje. Isporučuje sa rezervnim gumama.

Small Mesh - Medium

Guma srednje snaga  je idealna za ribolov štekom na većim daljinama (16m) i ribolov na kraćim distancama sa feeder i match tehnikom. Isporučuje sa rezervnim gumama.

Large Mesh - Heavy

Sa većim ramom i korpicom i jačim gumama ova praćka je savršena za fider i match ribolov. Idealna je za dužine do 25m. Isporučuje sa rezervnim setom guma.

Solid Pouch - Small

Idealna je za hranjenje na dužini šteka.Korpica bez rupica je posebno dobra za suve mamace kao što su peleti. Isporučuje sa rezervnim setom guma.

Solid Pouch - Large

Ovo je savršena praćka za pellet waggler ribolov, gde čvrsta korpica pruža precizno grupisanje suvih mamaca kao što su peleti. Isporučuje sa rezervnim setom guma.

 

 

 

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019