Carp Mania Elasticated Cage Feeder

Carp Mania Elasticated Cage Feeder
Brend: Carp Mania
Šifra proizvoda: 23xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 59,00RSD

Raspoložive opcije


* Težina hranilice:

Kol:  
   - ILI -   

Carp Mania Elasticated Cage Feeder  Kavezne hranilice kompaktnijeg dizajna koje su idealne za takmičarski ribolov gde se traži izuzetna preciznost i manji kapacitet hranilice kako se riba nebi prehranila pošto je učestalost zabacivanja dosta veća nego u rekreativnom ribolovu,ali isto tako ove hranilice su izbor i mnogih naprednih rekreativaca pošto daju bolju preciznost zbog manjih dimenzije same hranilice sa identičnim otežanjem i takodje stvaraju manju buku na površini vode i daju manji otpor pri namotavanju najlona.

Još jedna prednost ovih hranilica je elastična kopča koja služi kao šok absorber pri zabacivanju i ono najbitnije je da smanjuje kačenje hranilice za podvodni krš tj. zbog elestične kopče ona će dosta lakše izaći vani u slučaju da se zakači.

Korpica hranilice je izradjena od veoma čvrstog perforiranog lima koji je zaliven u olovno otežanje  otežanje što joj daje izuzetnu čvrstoću i kompaktnost. Plastifikacija je takva da ne ostavlja ni jednu oštru ivicu dok je boja zelena kamuflažna i odaje uticak da je hranilica kompletno izradjena od plastike. Proizbodimo ih u dve veličine korpica i više različitih gramaža. Tako manja hranilica dolazi u dužini od 25mm i prečniku od 24mm dok je veća duga 31mm sa prečnikom 28mm.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019