Maver Powerlite SX Feeder System

Maver Powerlite SX Feeder System
Maver Powerlite SX Feeder System
Brend: Maver
Šifra proizvoda: Feeder štap
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 26.490,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Maver Powerlite SX Feeder System Novi Powerlite SX Feeder za 2013 je  fantastičan sistem koji nudi kombinaciju štapova od 11ft, 12ft i 13ft. System dolazi sa 3 donje sekcije , 2 srednje, 2 gornje sekcije i 5 karbonskih vrhova (No.1- 3/8oz , No. 2 - 1/2oz , No. 3 - 3/4oz , No. 4 - 1oz i No. 5 - 1.5oz) od kojih možete da sklopite dva štapa u dve različite dužine.  

Sve više i više ribolovci žele fider štap koji će pokriti mnogo različitih situacija na vodi - i evo ga. Powerlite SX Feeder System je proizveden korišćenjem "radial carbon ' procesa, koji se ne zaključava pod velikim pritiskom. 11ft verzija je savršen štap za  deveriku, dok su 12ft i 13ft verzije savršene za zabacivanje srednjih metod hranilica na komercijalama ili maggot hranilica do udaljenih obala na rekama.

Svaki karbonski vrh je pažljivo odabran da savršeno prati vrhunsku paraboličnu akciju .Završeno u dubokom crnom finišu i sa zelenim namotajima konca na provodnicima. Jednostopalni  SiC provodnici, držač udice i EVA gornji navojni držač mašinice kompletiran sa drškom od plute čine ovaj set izuzetno atraktivnim i za videti.  

Features                      Weight                 Line Rating                 Casting Weight

EVA twist grip                                       143g inc. tip @ 11ft                      3lb - 8lb                                          70g - 140g

Top quality SiC lined guides                166g inc. tip @ 12ft

Quality graphite screw reel fitting        175g inc. tip @ 13ft

Folding hook keeper ring

Supplied in quality rod bag

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019