Maver SUPERLITHIUM Superveloce MX

Maver SUPERLITHIUM Superveloce MX
Maver SUPERLITHIUM Superveloce MX
Brend: Maver
Šifra proizvoda: 1111
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 18.499,00RSD

Raspoložive opcije


* Model štapa::

Kol:  
   - ILI -   

Maver SUPERLITHIUM Superveloce MX Konstruisan za veoma teške situacije u kojima su performanse i krutost blanka glavne karakteristike. Superveloce je podvrgnut maksimalnim testovima snage od strane naših inženjera i profi ribolovaca i te testove je uspešno podneo. Najvažnija karakteristika ovih bolonjeza je velika krutoća i reaktivnost. Namenjen je za krupne i jake ribe kao štu su brancin, orada i šarag,a u slatkim vodama ovaj štap se ne plaši ni najkrupnijih mrena. Vršna akcija garantuje brzu gotovo trenutnu kontru na ugriz ribe što će posebno ceniti ribolovci koji prvenstveno pecaju skobalja.

Napomena: Ovde se radi o blankovima (štapovi bez provodnika i haltera) što snižava cenu i omogućava svakom ribolovcu da izvrši montažu opreme po sopstvenim željama i mogućnostima.

U saradnji sa MG Servis-om u mogućnosti smo da ponudimo montiranje haltera i provodnika u vrhunskom kvalitetu izrade ,kao i sa vrhunskom opremom. Predlog MG Servisa je da se na blankove ovog kvaliteta ugradi Fuji Silver NS6 halter kao i Fuji K-serija Alconite provodnici. Cena za ovu opremu kao i montažu iznosi: 5m - 7190rsd i 6m - 7790rsd

Dužina Trans.dužina Br.sekcija Težina Promer blanka
5.00 m 149 cm 5 137 gr 19 mm
6.00 m 150 cm 6 185 gr 22 mm
7.00 m 152 cm 7 276 gr 25 mm

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019