Maver Arthemis

Maver Arthemis
Brend: Maver
Šifra proizvoda: 31xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 14.699,00RSD

Raspoložive opcije


* Model štapa::

Kol:  
   - ILI -   

Maver Arthemis MX 6m Novitet iz Reglass-a za 2016 godinu.Mnogima će biti jasno o kakvom se štapu radi ako kažemo da je ovaj model nasledio već čuveni Maver-ov bolonjez Potent sa unapredjenjem u vidu manje težine i manjeg prečnika blanka,ali sa zadržanim glavnim karakteristikama ,a to je izrazito brza (kruta) akcija i enormna snaga. Ovo je pravi štap za Drinu i ono što većina naših ribolovaca traži. Sa težinom od samo 238g ( opremljen ) prosto je neverovatno kakvu snagu isporučuje ovaj štap,ali i to je moguće zahvaljujući Maver-ovim i Reglass-ovim stručnjacima koji nas iz dana u dan iznova fasciniraju. Opremljen je optimalno rasporedjenim Fuji provodnicima i predstavlja best buy model iz Maver-ove ponude.

Napomena: Ovde se radi o blankovima (štapovi bez provodnika i haltera) što snižava cenu i omogućava svakom ribolovcu da izvrši montažu opreme po sopstvenim željama i mogućnostima.

U saradnji sa MG Servis-om u mogućnosti smo da ponudimo montiranje haltera i provodnika u vrhunskom kvalitetu izrade ,kao i sa vrhunskom opremom. Predlog MG Servisa je da se na blankove ovog kvaliteta ugradi Fuji Silver NS6 halter kao i Fuji K-serija Alconite provodnici. Cena za ovu opremu kao i montažu iznosi: 5m - 7190rsd i 6m - 7790rsd

 

Dužina Trans.dužina Br.sekcija Težina Promer blanka
5.00 m 125 cm 5 130 gr 21 mm
6.00 m 125 cm 6 200 gr 24 mm
7.00 m 125 cm 7 270 gr 27 mm

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019