Avid HQ Dual Layer Bivvy

Avid HQ Dual Layer Bivvy
Avid HQ Dual Layer Bivvy Avid HQ Dual Layer Bivvy
Brend: Avid Carp
Šifra proizvoda: 26xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 71.390,00RSD 64.290,00RSD
PDV: 64.290,00RSD

Raspoložive opcije


* Model:

Kol:  
   - ILI -   
Avid HQ Dual Layer Bivvy Za duže kampanje malo šta može biti luksuznije od fantastičnog HQ Dual Layer šatora. MKII verzija dolazi sa nadstrešnicom i razmaknutim šipkama tj. konstrukcijom koja povećava iskoristivi prostor unutar šatora dajući Vam više prostora nego bilo koja drugi bivi ovih gabarita.
 
Ova verzija kao i predhodna dolazi sa već dokazanim sistemom unutrašnjeg skina koji samo jednom treba zakačiti i on će uvek biti u sklopu šatora otklanjajući potrebu za winter skin-om.
Kako unutrašnj tako i spoljni materijal su potpuno dišući i vodootporni do 20,000mm, materijal je otporan na kondenzaciju, čineći šator hladnijim u letnjem i toplijim u zimskom periodu.

Matirani finiš spoljneg sloja daje HQ šatoru fantastičan izgled. To je šator otporan na sve vremenske uslove koji nijednom nije izneverio naše test ribolovce od kojih su neki u ribolovu provodili i po 5 dana u nedelji i to svake nedelje u godini.
HQ Bivvy ima zadnji prozor koji se može otvoriti iznutra, a sa prednje strane se može pohvaliti sa mrežom protiv komaraca. Bojama obeležene tačke za konekciju poda olakšavaju posavljanje istog dok dve šipke za odlaganje štapova ujedno daju i čvrstinu samom šatoru To je neverovatan bivi za duže kampanje, putovanja u inostranstvo ili samo kada želite da sav komfor kao kod kuće imate i u ribolovu.
 
Dostupan u verziji za jednu i dve osobe.
 
Dimenzije šatora za jednu osobu:
  • Širina 270cm x Dubina 230cm x Visina 140cm
  • Težina: 16kg ( 10kg samo šator)                  

Dimenzije šatora za dve osobe:

  • Širina 300cm x Dubina 300cm x Visina 150cm
  • Težina: 18kg ( 12kg samo šator)

 

 
 
 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2019