Avid Traction 12ft 3lb

Avid Traction 12ft 3lb
Avid Traction 12ft 3lb Avid Traction 12ft 3lb
Brend: Avid Carp
Šifra proizvoda: 26xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 16.290,00RSD 12.890,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Avid Carp Traction šaranski štapovi mogu se pohvaliti blankom napravljenim Reactive tehnologijom proizvodnje karbonskih vlakana.Blank je omotan matiranim 3k slojem , koji nam omogućava da ponudimo jedinstvenu akciju u odnosu na tradicionalnu 'paraboličnu "akciju. Ovo omogućava ribolovcu da sporije upotrebi snagu potrebnu za zabacivanje što je generalno najveći problem većine ribolovaca koji žele da bace daleko ,ali u tome baš i neuspevaju.Takodje daleki zabačaji sa ovim štapom će biti dosta lakši i ugodniji.,
Reactive karbon takođe bolje absorbuje udarce borbenih od drugih štapova, dajući ribolovcu bolju kontrolu ribe kada je to stvarno potrebno. Ovaj pažljivo odabran miks novih tehnologija pruža savršenu akciju za moderan šaranski ribolov.

Avid Traction 12ft 3lb Ovaj štap daje savršen spoj progresivne snage sa brzom akcijom za maksimalnu kontrolu kada je bitno. Ima dosta snage u rezervi za duže zabačaje koje ostvaruje i uz pomoć prvog provodnika od 50mm, ali njegov primarni cilj je da zamori krupnu ribu sa savršenom parabolom.

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2020