Avid Traction 12ft 3,5lb

Avid Traction 12ft 3,5lb
Avid Traction 12ft 3,5lb Avid Traction 12ft 3,5lb
Brend: Avid Carp
Šifra proizvoda: 26xx
Raspoloživost: Na lageru
Cena: 16.290,00RSD 12.890,00RSD
Kol:  
   - ILI -   

Avid Carp Traction šaranski štapovi mogu se pohvaliti blankom napravljenim Reactive tehnologijom proizvodnje karbonskih vlakana.Blank je omotan matiranim 3k slojem , koji nam omogućava da ponudimo jedinstvenu akciju u odnosu na tradicionalnu 'paraboličnu "akciju. Ovo omogućava ribolovcu da sporije upotrebi snagu potrebnu za zabacivanje što je generalno najveći problem većine ribolovaca koji žele da bace daleko ,ali u tome baš i neuspevaju.Takodje daleki zabačaji sa ovim štapom će biti dosta lakši i ugodniji.,
Reactive karbon takođe bolje absorbuje udarce borbenih od drugih štapova, dajući ribolovcu bolju kontrolu ribe kada je to stvarno potrebno. Ovaj pažljivo odabran miks novih tehnologija pruža savršenu akciju za moderan šaranski ribolov.

Avid Traction 12ft 3,5lb Naj moćniji štap u ovoj seriji.Ako koristite veće PVA paketiće svaki put i uz to trebate baciti sistem daleko onda je ovo pravi izbor za Vas. Brza i oštra akcija koja se progresivno prenosi duž celog blanka omogućiće  maksimalnu kontrolu ribe i precizne i duge zabačaje,ali istovremeno ovo nije prekrut štap koji će pokidati ribu pod meredovom.

 

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Izradio KompArt
Carp Mania © 2020